Yupik food treći put na Dečijem sajmu

Od 26.04 do 28.04.2013. održan je Dečiji sajam koji je posetilo više od 30.000 posetilaca. Yupik food je treći put učestvovao na sajmu sa edukativnim radionicama i igricama za najmlađe, a i malo starije. Tokom sajma veliki broj dece je sa uživanjem učestvovalo u edukativnoj radionici-uz pomoć promotera bojili su Yupik bojanku sa interesantnim povrćem. Učesnici su bacali Yupik magičnu kocku i osvajali nagrade.

Degustacija štapića od povrća

Samo u Mercator Centru Novi Beograd od 16. do 31. marta svakog utorka i nedelje organizovaćemo degustacija štapića od povrća. Svratite i probajte povrće u svom najboljem izdanju!

Yupik promocije!

Poslednje nedelje februara počinju Yupik promocije. Promocije će biti organizovane u 10 gradova Srbije, u 30 prodajnih objekata i trajaće 7 nedelja. Delićemo vredne poklone za kupovinu Yupik proizvoda. Na ovaj način želimo da nagradimo sve verne potrošače, ali i da privučemo nove.

Novi YUPIK Proizvodi

Na tržištu su se pojavila dva nova Yupik premijum proizvoda: Štapići od povrća i Kineski Mix. Yupik Štapići od povrća − nov i jedinstven proizvod na našem tržištu, idealan za decu i kao prilog jelu. Mešavina povrća ( grašak, šargarepa i kukuruz šećerac) je panirana sa finim začinskim biljem i ostavlja sve bez daha, čak i one koji nisu ljubitelji povrća. Za sve ljubitelje orijentalnog ukusa, predstavljamo novi proizvod iz Yupik asortimana. Yupikov Kineski Mix sadrži kolutove bambusa, kolutove luka, crvenu i zelenu papriku, sojine klice, crnu gljive, šargarepa trakice i praziluk. Način pripreme je vrlo jednostavan: Kineski mix staviti u vrelo ulje i dinstati uz mešanje. Dodati začine i soja sos po ukusu i za nekoliko minuta egzotičan obrok je spreman.

Akcija u SuperVero objektima

Za svaku kupljenu kesicu Yupik smrznutog povrća, kupac na poklon dobija Frigo posudu od 0.5l. Pokloni se preuzimaju na info pultu. Akcija počinje 10.05.2012. i traje do isteka zaliha.

Prodajne promocije

U svim većim radnjama očekuju vas prigodni pokloni za kupovinu 2 ili više Yupik proizvoda. Promocije traju tokom marta i aprila. YUPIK − odličan izbor!

TV kampanja za YUPIK food smrznuto povrće

Počev od 05.11.2011. u toku je velika YUPIK food TV kampanja koja će trajati do kraja 2011. godine.

Siemens i Yupik food na sajmu Culinaria fine food

U periodu 28−30.09. u hali Belexpocentra na Novom Beogradu održan je drugi po redu sajam hrane i pića pod nazivom „Culinaria fine food“. Kompanija ITM Group uzela je učešće u ovoj manifestaciji kao sponzor, sa brendovima Siemens i Yupik food. U centralnom delu sajma bila je postavljena aktivna kuhinja opremljena poslednjom generacijom Siemens aparata. U okviru toga priredili smo nesvakidašnji „live cooking“, gde je jedan od najpoznatijih beogradskih kuvara spremao razne specijalitete brenda Yupik food.

Redizajn pakovanja spanaća

YUPIK spanać stigao je na police supermarketa u novoj ambalaži. Ovaj proizvod je za kratko vreme stekao poverenje velikog broja potrošača. Nova ambalaža će biti i predstavljena na drugom po redu sajmu hrane i pića pod nazivom „Culinaria fine food“.

Saradnja sa kompanijom Nestle

01.11.2010. kompanije ITM Group i Nestle Adriatic foods potpisale su ugovor o strateškoj saradnji na osnovu koje će YUPIK proizvodi preko Nestle-ove prodajne mreže biti distribuirani u nekoliko hiljada frižidera na tržištu Srbije.